Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën ds5 1.6 bluehdi 8v 120pk

Stage 1 Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 140pk +16.7%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Citroën DS5 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

tuning Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk​
 • Meer PK’s uit uw Citroën
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • De beste Citroën DS5chiptuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk is een populaire methode om je Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk. Zonder de Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk genoemd. Hierbij pas je de Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën DS5 1.6 BlueHDI 8V 120pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Citroën ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw Citroën auto dus even kwijt.