Citroën DS4 1.6 THP 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën ds4 1.6 thp 163pk

Stage 1 Citroën DS4 1.6 THP 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 190pk +16.6%
Koppel 240nm 310nm +29.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën DS4 1.6 THP 163pk kan doen:

De ecu software van uw Citroën DS4 1.6 THP 163pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Citroën DS4 1.6 THP 163pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Citroën DS4 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Citroën DS4 1.6 THP 163pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter
 • Meer rijplezier ​
 • Beter geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Citroën DS4 1.6 THP 163pk?​

Bij stage één tuning Citroën DS4 1.6 THP 163pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Citroën DS4 1.6 THP 163pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën DS4 1.6 THP 163pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën DS4 1.6 THP 163pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Citroën DS4 1.6 THP 163pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Citroën DS4 1.6 THP 163pk.

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning software

Ontdek wat auto laten chippen voor u Citroën DS4 1.6 THP 163pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Citroën DS4 1.6 THP 163pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Citroën DS4 1.6 THP 163pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Citroën DS4 1.6 THP 163pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Citroën DS4 1.6 THP 163pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Citroën DS4 1.6 THP 163pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Citroën DS4 1.6 THP 163pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Citroën DS4 1.6 THP 163pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën DS4 1.6 THP 163pk. Je Citroën DS4 1.6 THP 163pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Citroën DS4 1.6 THP 163pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Citroën DS4 1.6 THP 163pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Citroën DS4 1.6 THP 163pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Citroën
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Citroën .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.