Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumper 2.2 hdi 110pk

Stage 1 Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 180pk +63.6%
Koppel 250nm 410nm +64%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Citroën Jumper vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Door het chiptunen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Citroën Jumper zult u merken dat uw Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk veel soepelder rijdt door Citroën Jumper chip tunen. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Voor stage one tunen Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van goede Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk tuning software
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk wordt!

Methodes voor Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk is een populaire manier om je Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk.

Gespecialiseerde notie over Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk ook diverse andere software modificaties voor Citroën Jumper 2.2 HDi 110pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Peugeot ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw auto dus even kwijt.