Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 128pk 160pk +25%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw Citroën Jumpy een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Citroën Jumpy veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Goede Citroën Jumpychiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk.

Hierdoor is dit een goedkope Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën Jumpy 2.0 HDi 128pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Citroën auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw Citroën auto dus even kwijt.