Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 1.5 bluehdi 100pk

Stage 1 Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het tunen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk. Je Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk​
 • Mooier geluid
 • Meer vermogen
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippenCitroën C3 1.5 BlueHDI 100pk?​

Bij stage één chiptuning Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk chiptuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk.

Gespecialiseerde know-how over Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën C3 1.5 BlueHDI 100pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën auto doen.