Citroën DS3 1.6 HDi 8V 92pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën ds3 1.6 hdi 8v 92pk

Stage 1 Citroën DS3 1.6 HDi 8V 92pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 92pk 115pk +25%
Koppel 230nm 260nm +13%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Citroën DS3 is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het tunen van uw Citroën kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Citroën DS3 tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Citroën DS3 zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Citroën DS3 1.6 HDi 8V 92pk:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën DS3 1.6 HDi 8V 92pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Citroën DS3 1.6 HDi 8V 92pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën DS3 1.6 HDi 8V 92pk.

De chiptuning Citroën DS3 1.6 HDi 8V 92pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Citroën DS3 1.6 HDi 8V 92pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën DS3 1.6 HDi 8V 92pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Citroën auto
 • Gebruik van goede tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Citroën DS3 1.6 HDi 8V 92pk wordt!
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Citroën DS3 1.6 HDi 8V 92pk

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Citroën DS3 1.6 HDi 8V 92pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Citroën DS3 1.6 HDi 8V 92pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Citroën DS3 1.6 HDi 8V 92pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Citroën DS3 1.6 HDi 8V 92pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën DS3 1.6 HDi 8V 92pk. Je Citroën DS3 1.6 HDi 8V 92pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische Citroën DS3 1.6 HDi 8V 92pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Citroën auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.