Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën ds3 1.2 puretech 82pk

Stage 1 Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 82pk 92pk +12.2%
Koppel 118nm 128nm +8.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Citroën DS3 chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Citroën DS3 veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Citroën DS3 zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter uit uw Citroën
 • Harder geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk​

Hoe werkt het?​

Bij stage één chiptuning Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk OBD chiptuning

OBD tuning Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk!

Chiptuning Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk.

Gespecialiseerde notie over Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën DS3 1.2 PureTech 82pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw Citroën dus even kwijt.