Citroën C8 2.0 HDi 109pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c8 2.0 hdi 109pk

Stage 1 Citroën C8 2.0 HDi 109pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 109pk 140pk +28.4%
Koppel 270nm 340nm +25.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Citroën C8 kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Citroën C8 tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw Citroën

Hoe gaat dat precies, chippenCitroën C8 2.0 HDi 109pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Citroën C8 2.0 HDi 109pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën C8 2.0 HDi 109pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Citroën C8 2.0 HDi 109pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Citroën C8 2.0 HDi 109pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Citroën C8 2.0 HDi 109pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Citroën C8 2.0 HDi 109pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Citroën C8 2.0 HDi 109pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Citroën C8 2.0 HDi 109pk
 • Goede Citroën C8tuning files in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Citroën C8 2.0 HDi 109pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën C8 2.0 HDi 109pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Citroën C8 2.0 HDi 109pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C8 2.0 HDi 109pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Citroën C8 2.0 HDi 109pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier moet je zelfs de Citroën C8 2.0 HDi 109pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Citroën C8 2.0 HDi 109pk

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Citroën C8 2.0 HDi 109pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën C8 2.0 HDi 109pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën C8 2.0 HDi 109pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën C8 2.0 HDi 109pk haalt.

Voor wie alles uit hun Citroën C8 2.0 HDi 109pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over Citroën C8 2.0 HDi 109pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files Lamborghini
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Citroën auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw auto dus even kwijt.