Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c5 aircross 2.0 bluehdi 180pk

Stage 1 Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 205pk +13.9%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk auto kan doen:

De ecu software van uw Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Citroën C5 Aircross kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Citroën C5 Aircross tunen. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk:​​

 • Beter geluid
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • De beste Citroën C5 Aircrosschiptuning files in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk

Ontdek wat auto chip tuning voor u Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk kan doen:

Methodes voor Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk motor tuning:

Voor het Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën C5 Aircross 2.0 BlueHDi 180pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.