Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c5 aircross 1.6 puretech 180pk

Stage 1 Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 215pk +19.4%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk?

Het motormanagementsysteem van uw Citroën C5 Aircross is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door tuning Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, remappenCitroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van goede Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk wordt!

Methodes voor Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk motor tuning:

Voor het Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk!

Chiptuning Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Citroën C5 Aircross 1.6 Puretech 180pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Lamborghini tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Citroën auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.