Citroën C5 2.0 HDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c5 2.0 hdi 90pk

Stage 1 Citroën C5 2.0 HDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 205nm 275nm +34.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Citroën C5 2.0 HDI 90pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Citroën C5 vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Citroën C5 heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Citroën C5 chip tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Citroën C5 2.0 HDI 90pk:​​

 • Mooier geluid uit uw Citroën
 • Aangenaam rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën C5 2.0 HDI 90pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Citroën C5 2.0 HDI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën C5 2.0 HDI 90pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Citroën C5 2.0 HDI 90pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw Citroën C5 2.0 HDI 90pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Citroën C5 2.0 HDI 90pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Citroën C5 2.0 HDI 90pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Citroën C5 2.0 HDI 90pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning software
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Citroën C5 2.0 HDI 90pk
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Citroën C5 2.0 HDI 90pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Citroën C5 2.0 HDI 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C5 2.0 HDI 90pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Citroën C5 2.0 HDI 90pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Citroën C5 2.0 HDI 90pk. Zonder de Citroën C5 2.0 HDI 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Citroën C5 2.0 HDI 90pk met meer kracht, zonder dat je Citroën C5 2.0 HDI 90pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Citroën C5 2.0 HDI 90pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Citroën C5 2.0 HDI 90pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën C5 2.0 HDI 90pk. Hierbij pas je de Citroën C5 2.0 HDI 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën C5 2.0 HDI 90pk haalt.

Voor wie alles uit hun Citroën C5 2.0 HDI 90pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Citroën C5 2.0 HDI 90pk ook verschillende andere software modificaties voor Citroën C5 2.0 HDI 90pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.