Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c5 2.0 bluehdi 150pk

Stage 1 Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 200pk +33.3%
Koppel 370nm 450nm +21.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Citroën C5 chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Citroën C5 veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Citroën
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk​
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk motor tuning:

Voor het Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk chiptuning. Hierbij pas je de Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk.

Zo doen wij buiten Citroën C5 2.0 BlueHDI 150pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning Saab
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.