Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c4 cactus 1.2 e-thp 110pk

Stage 1 Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 130pk +18.2%
Koppel 205nm 250nm +22%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Citroën C4 Cactus vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het chippen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Citroën C4 Cactus veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, chippenCitroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk!

Stage 2 Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën C4 Cactus 1.2 e-THP 110pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Alpine
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën auto en bent u uw Citroën dus even kwijt.