Citroën C4 2.0 HDi 138pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c4 2.0 hdi 138pk

Stage 1 Citroën C4 2.0 HDi 138pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 138pk 165pk +19.6%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën C4 2.0 HDi 138pk?

De ecu software van uw Citroën C4 is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw Citroën C4 2.0 HDi 138pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Citroën C4 veel soepelder gaat door Citroën C4 chip tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Citroën C4 2.0 HDi 138pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën C4 2.0 HDi 138pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Citroën C4 2.0 HDi 138pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën C4 2.0 HDi 138pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Citroën C4 2.0 HDi 138pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Citroën auto
 • Exclusief gebruik van goede Citroën C4 2.0 HDi 138pk chiptuning bestanden
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Citroën C4 2.0 HDi 138pk

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Citroën C4 2.0 HDi 138pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Citroën C4 2.0 HDi 138pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Citroën C4 2.0 HDi 138pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Citroën C4 2.0 HDi 138pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Citroën C4 2.0 HDi 138pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Citroën C4 2.0 HDi 138pk!

Stage 2 Citroën C4 2.0 HDi 138pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën C4 2.0 HDi 138pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Citroën C4 2.0 HDi 138pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën C4 2.0 HDi 138pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Citroën C4 2.0 HDi 138pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Citroën C4 2.0 HDi 138pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën C4 2.0 HDi 138pk.

Zo doen wij naast Citroën C4 2.0 HDi 138pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Citroën C4 2.0 HDi 138pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu McLaren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.