Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c4 1.6 e-hdi 8v 115pk

Stage 1 Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 270nm 320nm +18.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk?

Het motormanagementsysteem van uw Citroën C4 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Citroën C4 een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën C4 gaat u merken dat uw Citroën C4 veel soepelder gaat door Citroën C4 tunen. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer vermogen uit uw Citroën
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk

Hoe gaat dat precies, remappen van een Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Gebruik van goede chiptuning files

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk auto kan doen:

Methodes voor Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk motor tuning:

Voor het Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Citroën C4 1.6 e-HDI 8V 115pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland Skoda
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.