Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 picasso 1.6 hdi 8v 112pk

Stage 1 Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 112pk 140pk +25%
Koppel 270nm 330nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Citroën C3 Picasso kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid uit uw Citroën
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van goede Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk chiptuning software
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk!

Chiptuning Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk chiptuning. Je Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën C3 Picasso 1.6 HDi 8V 112pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.