Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 picasso 1.4 vti 95pk

Stage 1 Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 105pk +10.5%
Koppel 135nm 150nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Door het chiptunen van uw Citroën kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Citroën C3 Picasso chip tunen. Je Citroën C3 Picasso zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk
 • De beste Citroën C3 Picassotuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Ontdek wat chip tuning voor uw Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk kan doen:

Methodes voor Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën C3 Picasso 1.4 VTi 95pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.