Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 aircross 1.6 bluehdi 8v 120pk

Stage 1 Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 140pk +16.7%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën C3 Aircross zult u merken dat uw Citroën C3 Aircross veel lekkerder rijdt door chiptuning Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor u Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk OBD chiptuning

OBD tuning Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 120pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Bentley
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.