Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 aircross 1.6 bluehdi 8v 100pk

Stage 1 Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 254nm 320nm +26%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Citroën C3 Aircross is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het tunen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Citroën C3 Aircross chip tunen. Je Citroën C3 Aircross zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Goede Citroën C3 Aircrosstuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk is een veelvoorkomende manier om je Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk. Je Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Citroën C3 Aircross 1.6 BlueHDI 8V 100pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Rover ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.