Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 aircross 1.2 puretech 110pk

Stage 1 Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 130pk +18.2%
Koppel 205nm 245nm +19.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Citroën kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Citroën C3 Aircross tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk:​​

 • Meer vermogen
 • Mooier geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk.

Veilige chip tuning

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk
 • Specialistische kennis
 • Goede Citroën C3 Aircrosschiptuning bestanden in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk kan worden!
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk OBD chiptuning

OBD tuning Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk is een veelvoorkomende manier om je Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 110pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Alpine tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Citroën auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.