Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 1.6 bluehdi 8v 75pk

Stage 1 Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 233nm 270nm +15.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk. Je Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Beter geluid
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe werkt het?​

Bij stage one chiptuning Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk OBD chiptuning

OBD tuning Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk is een veelvoorkomende methode om je Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk.

Specialistische Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pk ECU software kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën C3 1.6 BlueHDI 8V 75pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën auto en bent u uw Citroën dus even kwijt.