Citroën C3 1.2 PureTech 82pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 1.2 puretech 82pk

Stage 1 Citroën C3 1.2 PureTech 82pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 82pk 92pk +12.2%
Koppel 116nm 130nm +12.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Wat voor voordelen heeft tuning Citroën C3 1.2 PureTech 82pk?

De standaard software in de ecu van uw Citroën C3 1.2 PureTech 82pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Citroën C3 1.2 PureTech 82pk zult u merken dat uw Citroën C3 1.2 PureTech 82pk veel soepelder rijdt door chip tuning Citroën C3 1.2 PureTech 82pk. Je Citroën C3 1.2 PureTech 82pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Mooier geluid
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tunen Citroën C3 1.2 PureTech 82pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën C3 1.2 PureTech 82pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën C3 1.2 PureTech 82pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Citroën C3 1.2 PureTech 82pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Citroën C3 1.2 PureTech 82pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Citroën C3 1.2 PureTech 82pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Citroën C3 1.2 PureTech 82pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Goede Citroën C3tuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën C3 1.2 PureTech 82pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Citroën C3 1.2 PureTech 82pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Citroën C3 1.2 PureTech 82pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Citroën C3 1.2 PureTech 82pk.

Hierdoor is dit een voordelige Citroën C3 1.2 PureTech 82pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Citroën C3 1.2 PureTech 82pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Citroën C3 1.2 PureTech 82pk met meer kracht, zonder dat je Citroën C3 1.2 PureTech 82pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Citroën C3 1.2 PureTech 82pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën C3 1.2 PureTech 82pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën C3 1.2 PureTech 82pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Citroën C3 1.2 PureTech 82pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over Citroën C3 1.2 PureTech 82pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Citroën C3 1.2 PureTech 82pk ook diverse andere software modificaties voor Citroën C3 1.2 PureTech 82pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Lotus
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Citroën chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Citroën auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.