Citroën C3 1.0 PureTech 68pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 1.0 puretech 68pk

Stage 1 Citroën C3 1.0 PureTech 68pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 68pk 99pk +45.6%
Koppel 116nm 140nm +20.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën C3 1.0 PureTech 68pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Citroën C3 1.0 PureTech 68pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Citroën C3 vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het tunen van uw Citroën kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Citroën C3 gaat u merken dat uw Citroën C3 1.0 PureTech 68pk veel soepelder gaat door Citroën C3 tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Meer performance uit uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningCitroën C3 1.0 PureTech 68pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Citroën C3 1.0 PureTech 68pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën C3 1.0 PureTech 68pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Citroën C3 1.0 PureTech 68pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Citroën C3 1.0 PureTech 68pk waarborgen. Zonder uw Citroën C3 1.0 PureTech 68pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën C3 1.0 PureTech 68pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Citroën C3 1.0 PureTech 68pk
 • Specialistische kennis
 • Goede Citroën C3tuning files in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Citroën C3 1.0 PureTech 68pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C3 1.0 PureTech 68pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Citroën C3 1.0 PureTech 68pk.

Daardoor is dit een voordelige Citroën C3 1.0 PureTech 68pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Citroën C3 1.0 PureTech 68pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Citroën C3 1.0 PureTech 68pk met meer performance, zonder dat je Citroën C3 1.0 PureTech 68pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Citroën C3 1.0 PureTech 68pk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën C3 1.0 PureTech 68pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Citroën C3 1.0 PureTech 68pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Citroën C3 1.0 PureTech 68pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Citroën C3 1.0 PureTech 68pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Citroën auto.

Daarom is je Citroën auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw auto dus even kwijt.