Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c4 picasso / c4 spacetourer 1.6 bluehdi 8v 120pk

Stage 1 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 140pk +16.7%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk kan doen:

De ecu software van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën chiptuning.

Door het tunen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk
 • Meer vermogen uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Gebruik van de beste Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Ontdek wat auto chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk motor tuning:

Voor het Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën C4 Picasso / C4 SpaceTourer 1.6 BlueHDI 8V 120pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.