Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumper 3.0 hdi 180pk

Stage 1 Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 215pk +19.4%
Koppel 400nm 500nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Citroën kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk veel lekkerder gaat door Citroën Jumper chip tunen. Je Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw Citroën
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Harder geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk

Hoe gaat dat precies, chippenCitroën Jumper 3.0 HDi 180pk?​

Bij stage 1 chiptuning Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk OBD chiptuning

OBD tuning Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën Jumper 3.0 HDi 180pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

GMC ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.