Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën berlingo 2.0 hdif 109pk

Stage 1 Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 109pk 140pk +28.4%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Citroën Berlingo door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk. Je Citroën Berlingo zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Harder geluid
 • Meer plezier uit uw Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën auto
 • Gebruik van goede tuning files
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk. Met deze methode moet je zelfs de Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk!

Chiptuning Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk chiptuning. Je Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën Berlingo 2.0 HDiF 109pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw auto dus even kwijt.