Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c3 picasso 1.2 puretech 110pk

Stage 1 Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 145pk +31.8%
Koppel 205nm 270nm +31.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto chip tuning.

In een paar uur kan je Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën C3 Picasso zult u merken dat uw Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk veel lekkerder rijdt door Citroën C3 Picasso tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk tuning software
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk wordt!
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto chip tunen voor u Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk is een veelvoorkomende methode om je Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk aanpassen. Zonder de Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk met meer kracht, zonder dat je Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk chiptuning. Hierbij pas je de Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk haalt.

Stage 2 chiptuning Citroën C3 Picasso 1.2 PureTech 110pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.