Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c1 1.0 e-vti 82pk

Stage 1 Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 82pk 90pk +9.8%
Koppel 116nm 130nm +12.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto motor tuning.

Door het chippen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Citroën C1 chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuningCitroën C1 1.0 e-VTI 82pk?​

Bij stage one chippen Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk.

De chiptuning Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • De beste Citroën C1chiptuning software in gebruik
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk kan worden!
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk wordt!

Methodes voor Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk is een veelvoorkomende methode om je Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk genoemd. Je Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Citroën C1 1.0 e-VTI 82pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën auto, zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Citroën auto dus even kwijt.