Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën berlingo 1.6 vti 120pk

Stage 1 Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 130pk +8.3%
Koppel 160nm 175nm +9.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je Citroën Berlingo met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Citroën Berlingo veel soepelder rijdt door Citroën Berlingo chip tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​ met uw Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk​
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Sportiever geluid uit uw Citroën

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tunen Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor u Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk kan doen:
 • Gebruik van goede Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk tuning files
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk

Ontdek wat chip tuning voor uw Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk.

Specialistische ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk ook diverse andere software aanpassingen voor Citroën Berlingo 1.6 VTi 120pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.