Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën berlingo 1.6 hdif 8v 92pk

Stage 1 Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 92pk 115pk +25%
Koppel 230nm 260nm +13%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Citroën Berlingo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Citroën Berlingo een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Citroën Berlingo kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Citroën Berlingo is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Citroën Berlingo chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sneller optrekken
 • Beter geluid

Hoe gaat dat precies, chiptuningCitroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk.

De chiptuning Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto tuning voor uw Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk auto kan doen:

Methodes voor Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk is een populaire manier om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk.

Zo doen wij buiten Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 92pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland Mitsubishi
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.