Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën berlingo 1.6 e-hdi 8v 92pk

Stage 1 Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 92pk 115pk +25%
Koppel 230nm 260nm +13%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Citroën Berlingo vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Citroën Berlingo tunen. Je Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer vermogen uit uw Citroën
 • Minder brandstof gebruik van uw Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede Citroën Berlingochiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk met meer performance, zonder dat je Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk haalt.

Stage 2 Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Citroën Berlingo 1.6 e-HDi 8V 92pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Citroën al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw Citroën auto dus even kwijt.