Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën berlingo 1.6 bluehdi 8v 75pk

Stage 1 Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 120pk +60%
Koppel 230nm 280nm +21.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Citroën Berlingo tunen. Je Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk
 • Mooier geluid

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk kan worden!
 • Gebruik van beste tuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Citroën Berlingo 1.6 BlueHDI 8V 75pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Citroën al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.