Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën berlingo 1.5 bluehdi 102pk

Stage 1 Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 145pk +42.2%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk kan doen:

De ecu van uw Citroën Berlingo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Citroën Berlingo zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer vermogen uit uw Citroën
 • Meer plezier ​
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk met meer kracht, zonder dat je Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk chiptuning. Hierbij pas je de Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën Berlingo 1.5 BlueHDI 102pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën doen.