Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën berlingo 1.2 puretech 130pk

Stage 1 Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 145pk +11.5%
Koppel 230nm 270nm +17.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft tuning Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Citroën Berlingo een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Citroën Berlingo veel soepelder gaat door Citroën Berlingo tunen. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • De beste Citroën Berlingochiptuning bestanden in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk aanpassen. Zonder de Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk. Je Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Citroën Berlingo 1.2 Puretech 130pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.