Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet trax 1.4 turbo 140pk

Stage 1 Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 170pk +21.4%
Koppel 200nm 260nm +30%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Chevrolet Trax door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk
 • Meer plezier ​
 • Harder geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • De beste Chevrolet Traxtuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk wordt!

Verschillende vormen Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk.

Daardoor is dit een goedkope Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet Trax 1.4 Turbo 140pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Bentley zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Chevrolet auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet auto doen.