Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet suburban 8.1 v8 325pk

Stage 1 Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 325pk 345pk +6.2%
Koppel 606nm 635nm +4.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het tunen van uw Chevrolet kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk veel soepelder rijdt door tuning Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk?​

Voor stage één tunen Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • De beste Chevrolet Suburbanchiptuning files in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk haalt.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Specialistische Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet Suburban 8.1 V8 325pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Chevrolet chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.