Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet suburban 5.3 v8 320pk

Stage 1 Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 320pk 350pk +9.4%
Koppel 454nm 480nm +5.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Chevrolet Suburban een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Chevrolet Suburban chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever karakter uit uw Chevrolet
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, remappen van een Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste tuning files
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk met meer kracht, zonder dat je Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk chiptuning. Je Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Suburban 5.3 V8 320pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Chevrolet chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.