Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet ssr 5.3 v8 305pk

Stage 1 Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 305pk 325pk +6.6%
Koppel 449nm 470nm +4.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chip tuning Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter
 • Beter geluid uit uw Chevrolet
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet SSR 5.3 V8 305pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files Cupra
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Chevrolet auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet auto doen.