Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet silverado 6.2 v8 403pk

Stage 1 Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 403pk 425pk +5.5%
Koppel 565nm 585nm +3.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Chevrolet Silverado chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Chevrolet
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippenChevrolet Silverado 6.2 V8 403pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk kan worden!
 • Exclusief gebruik van goede Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk chiptuning bestanden
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk OBD chiptuning

OBD tuning Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk is een populaire manier om je Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk. Met deze methode moet je zelfs de Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Silverado 6.2 V8 403pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Lincoln bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Chevrolet .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.