Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet silverado 4.3 v6 285pk

Stage 1 Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 285pk 305pk +7%
Koppel 414nm 435nm +5.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, chippenChevrolet Silverado 4.3 V6 285pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Goede Chevrolet Silveradochiptuning bestanden in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk OBD chiptuning

OBD tuning Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk is een populaire manier om je Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk. Zonder de Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Silverado 4.3 V6 285pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning Lincoln
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Chevrolet auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet auto doen.