Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet orlando 1.4 turbo 140pk

Stage 1 Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 170pk +21.4%
Koppel 200nm 260nm +30%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk?

De ecu software van uw Chevrolet Orlando is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In enkele uren kan je Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Chevrolet Orlando zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door tuning Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk​
 • Geluid klinkt mooier
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede Chevrolet Orlandochiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Chevrolet auto

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk chiptuning. Hierbij pas je de Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk ECU software inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Orlando 1.4 Turbo 140pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet , zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet auto doen.