Chevrolet Malibu 2.4 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet malibu 2.4 150pk

Stage 1 Chevrolet Malibu 2.4 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 170pk +13.3%
Koppel 210nm 230nm +9.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Chevrolet Malibu is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het tunen van uw Chevrolet kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Chevrolet Malibu 2.4 150pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw Chevrolet Malibu 2.4 150pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer koppel
 • Harder geluid

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet Malibu 2.4 150pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Chevrolet Malibu 2.4 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Malibu 2.4 150pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Malibu 2.4 150pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Chevrolet Malibu 2.4 150pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Chevrolet Malibu 2.4 150pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Chevrolet Malibu 2.4 150pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Chevrolet Malibu 2.4 150pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u Chevrolet Malibu 2.4 150pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Chevrolet auto
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Chevrolet Malibu 2.4 150pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet Malibu 2.4 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet Malibu 2.4 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Chevrolet Malibu 2.4 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Malibu 2.4 150pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Chevrolet Malibu 2.4 150pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Chevrolet Malibu 2.4 150pk aanpassen. Zonder de Chevrolet Malibu 2.4 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Chevrolet Malibu 2.4 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Chevrolet Malibu 2.4 150pk!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Malibu 2.4 150pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Malibu 2.4 150pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Malibu 2.4 150pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Chevrolet Malibu 2.4 150pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Malibu 2.4 150pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet , zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.