Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet malibu 2.0 turbo 250pk

Stage 1 Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 300pk +20%
Koppel 353nm 450nm +27.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In enkele uren kan je Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Chevrolet Malibu is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw Chevrolet

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Een kopie van de oude staat
 • De beste Chevrolet Malibutuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk auto kan doen:

Methodes voor Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk. Hierbij pas je de Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk haalt.

Deze vorm van Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Chevrolet Malibu 2.0 Turbo 250pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Oldsmobile ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet , zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.