Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet malibu 1.5 turbo 165pk

Stage 1 Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 185pk +12.1%
Koppel 250nm 280nm +12%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Chevrolet Malibu is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk​
 • Meer koppel uit uw Chevrolet

Hoe gaat dat precies, chippenChevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van goede Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk.

Hierdoor is dit een goedkope Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk chiptuning. Je Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 165pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Holden motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet auto, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.