Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet malibu 1.5 turbo 163pk

Stage 1 Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 185pk +13.5%
Koppel 250nm 280nm +12%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Chevrolet Malibu is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet auto chiptuning.

In enkele uren kan je Chevrolet Malibu door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Chevrolet Malibu veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Chevrolet Malibu meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik
 • Sportiever geluid
 • Meer PK’s uit uw Chevrolet

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van de beste Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk tuning files
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk auto.

Zo doen wij buiten Chevrolet Malibu 1.5 Turbo 163pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning Bentley
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Chevrolet auto dus even kwijt.