Chevrolet HHR 2.2i 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet hhr 2.2i 143pk

Stage 1 Chevrolet HHR 2.2i 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 150pk +4.9%
Koppel 203nm 225nm +10.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet HHR 2.2i 143pk?

Het motormanagementsysteem van uw Chevrolet HHR 2.2i 143pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je Chevrolet HHR 2.2i 143pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Chevrolet HHR 2.2i 143pk zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Chevrolet HHR tunen. Je Chevrolet HHR zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Chevrolet HHR 2.2i 143pk:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik
 • Sportiever geluid uit uw Chevrolet
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Chevrolet HHR 2.2i 143pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Chevrolet HHR 2.2i 143pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Chevrolet HHR 2.2i 143pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet HHR 2.2i 143pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Chevrolet HHR 2.2i 143pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede Chevrolet HHRtuning bestanden in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Chevrolet HHR 2.2i 143pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Chevrolet HHR 2.2i 143pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet HHR 2.2i 143pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Chevrolet HHR 2.2i 143pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chevrolet HHR 2.2i 143pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Chevrolet HHR 2.2i 143pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Chevrolet HHR 2.2i 143pk!

Stage 2 chiptuning Chevrolet HHR 2.2i 143pk

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Chevrolet HHR 2.2i 143pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet HHR 2.2i 143pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Chevrolet HHR 2.2i 143pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Chevrolet HHR 2.2i 143pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chevrolet HHR 2.2i 143pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet auto, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet auto doen.