Chevrolet Cruze 1.7D 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet cruze 1.7d 130pk

Stage 1 Chevrolet Cruze 1.7D 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 165pk +26.9%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Chevrolet Cruze is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Chevrolet Cruze 1.7D 130pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Chevrolet Cruze 1.7D 130pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Chevrolet Cruze 1.7D 130pk
 • Meer plezier uit uw Chevrolet Cruze 1.7D 130pk​
 • Meer performance
 • Harder geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Chevrolet Cruze 1.7D 130pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet Cruze 1.7D 130pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Chevrolet Cruze 1.7D 130pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet Cruze 1.7D 130pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Chevrolet Cruze 1.7D 130pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Chevrolet Cruze 1.7D 130pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Chevrolet Cruze 1.7D 130pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Chevrolet Cruze 1.7D 130pk
 • De beste Chevrolet Cruzechiptuning files in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Chevrolet Cruze 1.7D 130pk wordt!
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Chevrolet Cruze 1.7D 130pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Chevrolet Cruze 1.7D 130pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Chevrolet Cruze 1.7D 130pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Chevrolet Cruze 1.7D 130pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Cruze 1.7D 130pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Chevrolet Cruze 1.7D 130pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Chevrolet Cruze 1.7D 130pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Chevrolet Cruze 1.7D 130pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Chevrolet Cruze 1.7D 130pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Chevrolet Cruze 1.7D 130pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Cruze 1.7D 130pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Chevrolet Cruze 1.7D 130pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Ford tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.