Chevrolet Impala SS 5.3 307pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet impala ss 5.3 307pk

Stage 1 Chevrolet Impala SS 5.3 307pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 307pk 332pk +8.1%
Koppel 438nm 467nm +6.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet Impala SS 5.3 307pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Chevrolet Impala is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Chevrolet auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Chevrolet Impala SS 5.3 307pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Chevrolet Impala SS 5.3 307pk​
 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw Chevrolet

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Chevrolet Impala SS 5.3 307pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Chevrolet Impala SS 5.3 307pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chevrolet Impala SS 5.3 307pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Chevrolet Impala SS 5.3 307pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Chevrolet Impala SS 5.3 307pk waarborgen. Zonder uw Chevrolet Impala SS 5.3 307pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Chevrolet Impala SS 5.3 307pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Chevrolet Impala SS 5.3 307pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Methodes voor Chevrolet Impala SS 5.3 307pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Chevrolet Impala SS 5.3 307pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Chevrolet Impala SS 5.3 307pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier moet je zelfs de Chevrolet Impala SS 5.3 307pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Impala SS 5.3 307pk met meer kracht, zonder dat je Chevrolet Impala SS 5.3 307pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Impala SS 5.3 307pk

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Chevrolet Impala SS 5.3 307pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Impala SS 5.3 307pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Chevrolet Impala SS 5.3 307pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Chevrolet Impala SS 5.3 307pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Impala SS 5.3 307pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Impala SS 5.3 307pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning McLaren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet en bent u uw Chevrolet auto dus even kwijt.