Chevrolet Cruze 1.7D 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet cruze 1.7d 110pk

Stage 1 Chevrolet Cruze 1.7D 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 165pk +50%
Koppel 280nm 350nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet Cruze 1.7D 110pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Chevrolet Cruze 1.7D 110pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Chevrolet Cruze is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Chevrolet Cruze 1.7D 110pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Comfortabeler rijden​ met uw Chevrolet Cruze 1.7D 110pk​
 • Minder brandstof gebruik van uw Chevrolet Cruze 1.7D 110pk
 • Sportiever geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningChevrolet Cruze 1.7D 110pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Chevrolet Cruze 1.7D 110pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Chevrolet Cruze 1.7D 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Cruze 1.7D 110pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Chevrolet Cruze 1.7D 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Chevrolet Cruze 1.7D 110pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Chevrolet Cruze 1.7D 110pk.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Chevrolet Cruze 1.7D 110pk tuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Chevrolet Cruze 1.7D 110pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Cruze 1.7D 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Chevrolet Cruze 1.7D 110pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Chevrolet Cruze 1.7D 110pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Chevrolet Cruze 1.7D 110pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Chevrolet Cruze 1.7D 110pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Chevrolet Cruze 1.7D 110pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Chevrolet Cruze 1.7D 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 Chevrolet Cruze 1.7D 110pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Chevrolet Cruze 1.7D 110pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Cruze 1.7D 110pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Cruze 1.7D 110pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Cruze 1.7D 110pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Cruze 1.7D 110pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Chevrolet Cruze 1.7D 110pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Chevrolet Cruze 1.7D 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Cruze 1.7D 110pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.