Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet cruze 1.6 cdti 140pk

Stage 1 Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 160pk +14.3%
Koppel 325nm 380nm +16.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet chip tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Beter geluid
 • Meer koppel uit uw Chevrolet
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chevrolet auto
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk is een populaire methode om je Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk haalt.

Stage 2 chiptuning Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Cruze 1.6 CDTI 140pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Maserati externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.